Esperanza Deseo ®  is een groothandel en levert enkel aan wederverkopers. Alle leveringen vallen onder B2B-leveringen. Daarmee vallen onze leveringen dus buiten de consumentenwet.

Garantie & Klachten

Wij hopen dat u tevreden en blij bent met uw online gekochte artikelen! Heeft u toch een klacht of opmerking dan horen wij dat graag van u. U kunt ons op werkdagen (ma-vrij) bereiken op ons mobiele telefoonnummer 06-51576761 of via ons email adres esperanza.deseo@gmail.com wij streven ernaar om problemen op te lossen naar uw tevredenheid. Dit is uiteraard binnen de grenzen alle redelijkheid en onze mogelijkheden. U heeft na ontvangst van uw bestelling 24 uur de tijd om eventuele schade en/of tekortkomingen te melden. Controleer uw bestelling bij ontvangst dus goed! Wij geven geen garantie op artikelen die reeds zijn doorverkocht aan uw klant, aangezien wij dan niet meer kunnen controleren wat er met het artikel gebeurd is.

Het retourneren van producten is alleen mogelijk wanneer producten bij ontvangst fabricagefouten en/of defecten vertonen. Andere retouren worden niet geaccepteerd tenzij vooraf nadrukkelijk schriftelijk overeengekomen.

Woondecoratie kussens
Wij controleren voor het versturen alle kussenhoezen! We checken of alle ritsen goed zijn! Meld ons binnen 24 uur na ontvangst eventuele gebreken die u toch nog ontdekt. De garantie op ritsen vervalt na deze periode. 

Ritsen
Wij geven geen garantie op het kapot gaan van de ritsen bij het vullen met binnenkussens. Dit is iets wat u echt even met beleid moet doen! De binnenkussens zijn ruim 5cm groter dan de hoezen. Dit is zodat de kussens mooi tot in de hoeken worden opgevuld. Echter het vullen is even een werkje wat je rustig en met aandacht moet doen. Bescherm de rits bij het instoppen van de binnenkussens met je hand op inscheuren en let goed op bij het sluiten van de rits dat het binnenkussen of het merklabel niet tussen de rits komt.

 • Wasinstructies kussenhoezen Esperanza Deseo ®
  Wasinstructies kussenhoezen Esperanza Deseo ®

  WASINSTRUCTIES KUSSENHOEZEN ESPERANZA DESEO ®Uitleg over het waslabel in onze kussens:
  Symbool 1 - Zeer beperkte machinale actie - voorkeur handwas max 30 graden
  Symbool 2 - Zeer mild proces (bij professionele reiniging)
  Symbool…

 • Wasinstructies kussenhoezen Esperanza Deseo ®
  Wasinstructies kussenhoezen Esperanza Deseo ®

  WASINSTRUCTIES KUSSENHOEZEN ESPERANZA DESEO ®Uitleg over het waslabel in onze kussens:
  Symbool 1 - handwas max 30 graden
  Symbool 2 - Niet in de droger
  Bij voorkeur plat drogen. Kleine vlekken verwijderen met een zachte borstel en…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Winkelwagen

© 2017 - 2022 bohokussens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel